Επίλεξε μία από τις παρακάτω κατηγορίες για να μάθεις περισσότερα για τα παιχνίδια στο OPAP Online

  Επιστροφή στις κατηγορίες

Περισσότερα για το KINO

MORE KINO

 Το ΚΙΝΟ είναι ένα τυχερό παιχνίδι που αφορά στη σωστή πρόβλεψη έως και 12 αριθμών από τους 20 που κληρώνονται (από το πεδίο των 80). Οι κληρώσεις πραγματοποιούνται καθημερινά (κάθε 5’ λεπτά) από τις 08:00 το πρωί έως τις 23:55 το βράδυ. To κόστος ελάχιστης συμμετοχής είναι 0,50€. 

Το ΚΙΝΟ ΒONUS είναι ο τελευταίος αριθμός από τους 20 κάθε κλήρωσης και εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα. Αν επιλέξεις να συμμετέχεις και με ΚΙΝΟ ΒONUS, τότε έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ακόμα περισσότερα. Για αναλυτικές πληροφορίες δες την ενότητα ΚΙΝΟ / Πίνακας Αποδόσεων

Στα ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ προβλέπεις αν οι περισσότεροι αριθμοί (από τους 20 που θα κληρωθούν) θα είναι ΜΟΝΑ, ΖΥΓΑ ή ΙΣΟΠΑΛΙΑ. Μπορείς να επιλέξεις μόνο 1 αποτέλεσμα. 

Στις ΣΤΗΛΕΣ, προβλέπεις σε ποια από τις 10 κάθετες ΣΤΗΛΕΣ (πεδίο 80 αριθμών), θα κληρωθούν οι περισσότεροι αριθμοί (από τους 20 της κάθε κλήρωσης). Σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζει η στήλη της οποίας οι αριθμοί κληρώθηκαν χρονικά πρώτοι.  

Σημ: Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ταυτόχρονα περισσότερες από µία στήλες.

Επιλέγεις τον αριθμό των κληρώσεων (από 1 έως 700 συνεχόμενες κληρώσεις) που θέλεις να συμμετέχεις με το ίδιο δελτίο. Το συνολικό κόστος του δελτίου χρεώνεται τη στιγμή της κατάθεσης.