Επίλεξε μία από τις παρακάτω κατηγορίες για να μάθεις περισσότερα για τα παιχνίδια στο opaponline.gr

  Επιστροφή στις κατηγορίες

Πως Παίζω ΚΙΝΟ

HTP Kino

 • Σύνδεση στο opaponline.gr 

  Κάνεις σύνδεση στον λογαριασμό σου, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σου (username & password). Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι τον κωδικό σου επιλέγεις «Ξέχασα τον κωδικό μου». Δεν έχεις ακόμα λογαριασμό; Εγγραφήεδώ.

  Σημ: Για να παίξεις, χρειάζεται να έχεις επαρκές υπόλοιπο στον λογαριασμό σου.   
  Μπορείς να μάθεις πώς κάνεις κατάθεση χρημάτων εδώ. 

 • Δημιουργία Δελτίου 

  Κλικάροντας «Δημιουργία Δελτίου» μπορείς να συμπληρώσεις τους αριθμούς της προτίμησης σου («Επιλογή αριθμών») ή να επιλέξεις το «Τυχαία Επιλογή» και αυτόματα το σύστημα θα επιλέξει αριθμούς για σένα.  

 • Επιλογή Αριθμών 

  Κλικάρεις στο «Επιλογή αριθμών» και ανοίγεις μια νέα περιοχή.  Συμπληρώνεις από 1 έως 12 αριθμούς ανάλογα με το παιχνίδι που έχεις διαλέξει και στη συνέχεια επιλέγεις το ποσό με το οποίο θέλεις να συμμετέχει το δελτίο σου. Τέλος, πατάς «Προσθήκη» και το δελτίο σου είναι έτοιμο.   

 • Επιπλέον επιλογές συμμετοχής  

  Έχεις τη δυνατότητα να παίξεις με ΚΙΝΟ Συστήματα και να  διεκδικήσεις περισσότερα κέρδη. Επίσης, αν θέλεις μπορείς να επιλέξεις το KINO BONUS ή να συμμετέχεις με τα παιχνίδια ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ ή ΣΤΗΛΕΣ. Περισσότερα μπορείς να μάθεις εδώ.

 • Συνεχόμενες Κληρώσεις 

  Επιλέγεις σε πόσες συνεχόμενες κληρώσεις θέλεις να συμμετέχει το δελτίο σου (από 2 έως 700). Αν δεν συμπληρώσεις κάποια επιλογή, το δελτίο σου συμμετέχει μόνο στην επόμενη κλήρωση.

 • Κατάθεση Δελτίου 

  Αφού έχεις ολοκληρώσει τις επιλογές σου, κάνεις κλικ στο «ΠΛΗΡΩΜΗ» και καταθέτεις το δελτίο σου.    

  Σημ: Αν καταθέσεις το δελτίο σου μετά τις 23.55, τότε συμμετέχεις για την 1η επόμενη κλήρωση που είναι στις 08.00. 

KINO