Επίλεξε μία από τις παρακάτω κατηγορίες για να μάθεις περισσότερα για τα παιχνίδια στο OPAP Online

  Επιστροφή στις κατηγορίες

Περισσότερα για το ΤΖΟΚΕΡ

MORE TZOKER

Το ΤΖΟΚΕΡ είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι τύχης. Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψεις σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών. Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής είναι 0,50€.

Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22.00 το βράδυ. Οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό μέσα από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο opaponline.gr και στην εφαρμογή ΟPAP Online.

Συμμετοχές στο ΤΖΟΚΕΡ μπορείς να καταχωρείς καθημερινά online, εκτός από τις μέρες των κληρώσεων (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή), κατά τις οποίες η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι μέχρι τις 21:30 το βράδυ (μετά τις 22:15 μπορείς να ξαναπαίξεις για την επόμενη κλήρωση). 

ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ

 

Τι είναι;

Αυτός ο τύπος πακέτου ενεργοποιείται για το χρονικό διάστημα που θα επιλέξεις, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλεις από την αρχή το συνολικό του κόστος. Στην απλούστερη μορφή του π.χ. μπορείς να δημιουργήσεις ένα πακέτο κληρώσεων για 1 μήνα.

 

Πώς παίζω;

Το πρώτο δελτίο που καταθέτεις συμμετέχει πάντα στην τρέχουσα κλήρωση και ταυτόχρονα εφόσον επιλέξεις κάποιο μηνιαίο πακέτο, δημιουργεί το αντίστοιχο πακέτο κληρώσεων, για το χρονικό διάστημα της επιλογής σου.
Από την επόμενη κλήρωση, το δελτίο αυτό θα κατατίθεται και θα χρεώνεται αυτόματα και μεμονωμένα σε κάθε κλήρωση που θα ολοκληρώνεται εντός του επιλεγμένου διαστήματος, εφόσον υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό σου.

 

Ποιά είναι η διάρκειά του;

Μπορείς να επιλέξεις η συνολική διάρκεια μηνιαίου πακέτου να είναι 1,2, 3, 6, 12 ή 24 μήνες. Κάθε μηνιαίο πακέτο έχει μια συγκριμένη ημερομηνία λήξης, ωστόσο το δελτίο σου θα παιχτεί σε όσες κληρώσεις πραγματοποιηθούν μέσα στη διάρκεια του πακέτου σου. Δηλαδή εάν κατά την ημερομηνία λήξης δεν υπάρχει κλήρωση, δεν θα παιχτεί δελτίο σε επόμενη κλήρωση. Το πακέτο λήγει στις 23:59:59 της ημέρας λήξης του πακέτου.

 

Παραδείγματα:

Δημιουργείς ένα μηνιαίο πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων στις 17/06. Το πακέτο αυτό θα λήξει στις 17/07.
Δημιουργείς ένα πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων 3 μηνών στις 30/11. Το πακέτο αυτό θα λήξει στις 28/02 (ή 29/02).
Μόλις παρέλθει το χρονικό διάστημα που έχεις επιλέξει, το πακέτο σου αλλάζει κατάσταση σε «Ολοκληρώθηκε»
Μπορείς ακόμη να βρεις όλες τις λεπτομέρειες (ημερομηνία λήξης, κατάσταση, συμμετοχές κλπ.) για τα Μηνιαία Πακέτα σου στην ενότητα Λογαριασμός > Πακέτα Κληρώσεων > Μηνιαία.

 

ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΖΑΚΠΟΤ

 

Τι είναι;

Σε αυτήν την κατηγορία πακέτου έχεις τη δυνατότητα να καθορίσεις ένα συγκεκριμένο ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ, για το οποίο θα κατατίθεται το δελτίο που ανήκει στο πακέτο αυτό, εφόσον το ποσό του ΤΖΑΚΠΟΤ της εκάστοτε κλήρωσης είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το επιλεγμένο ποσό. Για παράδειγμα, δημιουργείς ένα πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων με ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ και επιλέγεις ότι θα πρέπει να παίζεται μόνο όταν το ΤΖΑΚΠΟΤ είναι ίσο ή μεγαλύτερο από 2.000.000 €. 

 

Πώς παίζω;

Το πρώτο δελτίο που καταθέτεις συμμετέχει πάντα στην τρέχουσα κλήρωση και ταυτόχρονα δημιουργεί το αντίστοιχο πακέτο κληρώσεων ΤΖΑΚΠΟΤ, για το ποσό της επιλογής σου.

Από την επόμενη κλήρωση, το δελτίο αυτό θα κατατίθεται και θα χρεώνεται αυτόματα και μεμονωμένα σε κάθε κλήρωση που το ποσό του ΤΖΑΚΠΟΤ είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το ποσό που έχεις επιλέξει, εφόσον υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό σου.

 

Πόσες επιλογές σε ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ έχω;

Μπορείς να επιλέξεις ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ μεγαλύτερο ή ίσο από 800.000€, 1.000.000€, 2.000.000€, 3.000.000€, 4.000.000€ ή 5.000.000€.

 

Ποιά είναι η διάρκειά του;

Τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων με ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Μπορείς να επιλέξεις να τα απενεργοποιήσεις όποια στιγμή επιθυμείς μέσα από το λογαριασμό σου.

Μπορείς να βρεις λεπτομέρειες (κατάσταση, συμμετοχές κλπ.) για τα Πακέτα ΤΖΑΚΠΟΤ σου στην ενότητα Λογαριασμός > Πακέτα Κληρώσεων > ΤΖΑΚΠΟΤ.


ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ

Τι απαιτείται για να κατατεθεί επιτυχώς ένα δελτίο από το πακέτο που θα επιλέξω;
Για να κατατεθεί επιτυχώς ένα δελτίο από πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων θα πρέπει να πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:
•    Να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό σου για να παιχτεί το δελτίο
•    Να μην έχεις υπερβεί τα τυχόν όρια υπεύθυνου παιχνιδιού που έχεις θέσει
•    Να είναι ενεργός ο λογαριασμός σου
•    Να μην έχει παιχτεί το δελτίο σου σε 3 συνεχόμενες κληρώσεις και γενικά να μην έχει απενεργοποιηθεί για οποιοδήποτε λόγο το πακέτο συνεχόμενων κληρώσεών σου
•    Να μην έχει παρέλθει η διάρκεια του πακέτου συνεχόμενων κληρώσεων στην περίπτωση των μηνιαίων πακέτων

Μπορώ να ενεργοποιήσω παραπάνω από ένα πακέτα;
Ναι, μπορείς να ενεργοποιήσεις παραπάνω από ένα, είτε πρόκειται για μηνιαίο πακέτο είτε για πακέτο ανάλογα με το ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ.

Θα λαμβάνω ενημερώσεις για τις ενέργειές μου σχετικά με τα πακέτα;
Για κάθε ενέργεια που αφορά ένα πακέτο συνεχόμενων κληρώσεών σου λαμβάνεις σχετική ειδοποίηση (π.χ. επιτυχής κατάθεση δελτίου ή αποτυχία κατάθεσης κλπ.)

Γιατί δεν καταχωρήθηκε επιτυχώς το πακέτο μου;
•    Αν το δελτίο ενός πακέτου σου δεν κατατεθεί επιτυχώς (λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου ή για άλλο λόγο), το σύστημα δοκιμάζει αυτόματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα πριν την πραγματοποίηση της αντίστοιχης κλήρωσης να υποβάλλει το δελτίο, για την περίπτωση που έχει εκλείψει ο λόγος που εμπόδιζε το δελτίο να παιχτεί. 
•    Αν κάνεις κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό σου ή προστεθούν κέρδη από προηγούμενες κληρώσεις, το σύστημα θα δοκιμάσει εκ νέου αυτόματα να καταθέσει το δελτίο του πακέτου σου. Σε κάθε περίπτωση επιτυχημένης ή αποτυχημένης προσπάθειας κατάθεσης του δελτίου, θα λαμβάνεις σχετική ειδοποίηση στο email σου.
•    Στην περίπτωση που το δελτίο ενός πακέτου σου δεν κατατεθεί επιτυχώς μέχρι τις 20:30 την ημέρα της αντίστοιχης κλήρωσης, παρά τις παραπάνω αυτοματοποιημένες προσπάθειες κατάθεσης, τότε το δελτίο σου ΔΕΝ κατατίθεται και θα πρέπει να το καταθέσεις χειροκίνητα μέσα από το opaponline.gr ή την εφαρμογή OPAP Online.
•    Αν ένα δελτίο που ανήκει σε πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων (είτε μηνιαίο είτε με ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ) δεν κατατεθεί επιτυχώς για 3 συνεχόμενες κληρώσεις, τότε το πακέτο σου απενεργοποιείται αυτόματα. Στην περίπτωση αυτή θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email σου.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω το πακέτο μου;
Μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις ένα πακέτο κληρώσεων ανά πάσα στιγμή μέσα από τον λογαριασμό σου. Τυχόν δελτία που έχουν ήδη κατατεθεί σε ανοιχτή κλήρωση μέσω του πακέτου δεν ακυρώνονται.